Immobiliària de Terrassa

LA NOSTRA ASPIRACIÓ

Cada persona és única i irrepetible. Fem Arquitectura atenent a les aspiracions personals, familiars, culturals, socials i espirituals de les persones. Entenem l'Arquitectura com una vocació d'humanització de la societat i com un àmbit bàsic de servei a les persones. Fem una arquitectura que crea solucions constructives i espais on les persones visquin millor tot i respectant el medi ambient. Aquesta és la nostra aportació per a un món millor.

L'arquitectura sostenible és una manera de concebre el disseny arquitectònic minimitzant l'impacte ambiental sobre la naturalesa i la societat.

Bellesa

La bellesa es troba, molt sovint, en l’equilibri entre allò que va ser, i el que serà… allò que era i el que és.

Immobiliària de Terrassa
Immobiliària de Terrassa

Sostenibilitat

Optimitzem els recursos i materials, utilitzem solucions que disminueixin el consum energètic i l’ús de d’energies renovables, disminuïm residus, emissions, manteniment d’edificis, etc,…

Essència

Ens agrada recuperar allò que sigui possible per mantenir l’essència dels espais, dels mobles, dels objectes,….

Immobiliària de Terrassa

SERVEIS ARQUITECTURA

Arquitectura sostenible

Tenim en compte el cicle de vida dels materials, l'ús d'energies renovables, el reciclatge i tots els aspectes que impacten en el medi ambient.

Interiorisme respectant el medi ambient

Utilitzem materials naturals/reciclats/reciclables. Evitem emissions nocives per al medi ambient i la salut humana.

Rehabilitació i reformes

Et podem ajudar amb la rehabilitació o reforma de la teva casa, pis, oficina o local. Des d'un simple retoc fins a una obra major.

ITES

Fem inspecció tècnica d'edificis, certificats energètics i cèdules d'habitabilitat.

Taxacions, ACM i estudis de rendibilitat

Una bona valoració és el primer pas per rendibilitzar la teva propietat. Fem anàlisis comparatius de mercat, taxacions i estudis de rendibilitat dels immobles i solars.

Peritatges Judicials

Fem peritatges en litigis relacionats amb la compraventa o herències d'immobles així com en sinistres relacionats amb edificis entre altres temes.

Immobiliària de Terrassa
La immobiliària de Terrassa més valorada i recomanada pels seus clients